Дома

Добредојдовте

Нашата компанија МО-ПЕТ ПЛУС е ориентирана во електро-машинската индустрија и врши трговија и услуги според потребите и барањата на нашите клиенти

ДОМА

Нашата компанија МО-ПЕТ ПЛУС е ориентирана во електро-машинската индустрија и врши трговија и услуги...

за нас

МО-ПЕТ ПЛУС ДООЕЛ е формирана во 1995 година како друштво за трговија и услуги која како основна дејност...

контакти

Нашата компанија можете да ја контактирате преку следните контакти...